13-01-2014

100 jaar St. Caecilia, dat moet gevierd worden!

St. Caecilia 100 jaar

Op zaterdag 22 maart 2014 is er een groots jubileumconcert in Sporthal Zwaag waar flink wordt uitgepakt. Musical Popkoor Broadway - met 180 personen het grootste popkoor van Nederland - en topsolist Jos Jansen – bekend van de Marinierskapel en eigen soloprogramma's - verlenen hun medewerking aan dit concert.

Toegangskaarten kunnen gekocht worden bij Sportcafé Zwaag, Munnikenwoud 1. Een kaart kost €17,50. Wees er op tijd bij, want op = op.

Vrienden van St. Caecilia (€15,00 per jaar) kunnen hun Vriendenkaartinwisselen voor een toegangskaart bij het Sportcafé of bij een van de leden van de vereniging. Het is nog mogelijk om bij het Sportcafé of via www.stcaecilia.com, Vriend te worden.

Meer informatie: www.stcaecilia.com.

St. Caecilia Zwaag 100 jaar, dat moet gevierd worden!