05-11-2013

Komende activiteiten en menu aankomend weekend

Er staan weer drukklampionnene en gezellige weken op het programma in het Sportcafé! De agenda staat bomvol leuke activiteiten de komende tijd. Hierbij een klein voorproefje. Morgenavond woensdag 7 november zal Ajax in eigen huis aantreden tegen Celtic. Ajax zal moeten winnen om uitzicht te houden op een Europees vervolg. De wedstrijd zullen wij uitzenden op groot scherm in het café. Daarnaast is het woensdagavond wekelijks bieravond, met morgenavond een flesje Hertog Jan voor € 1,50. Wij zorgen voor de hapjes!
Donderdag verzorgen wij in het café een receptie en diner voor een jubilaris en zijn wij verder gesloten. Vrijdagavond zal het weer een ouderwets Zwaagse zaalvoetbalavond zijn, met thuiswedstrijden van ZVV Zwaag 1 & 2. Aansluitend waarschijnlijk weer een gezellige nazit in het café.
Aanstaande zaterdag zijn wij 's avonds gesloten in verband met een besloten familiefeest in het café. Zondag zijn wij uiteraard weer geopend voor de handbal, voetbalprogramma uit de Eredivisie en de plateservice. Het weer wordt slechter en de dagen worden korter, dus aanstaande zondag passen wij de special daar op aan. Zondag serveren wij als special een beenham in honingmosterdsaus, geserveerd met friet en salade. Als soep serveren wij zondag een huisgemaakt erwtensoep. Voor volgende week staat na het succes van de vorige editie de spareribavond ook weer gepland met chef Guus Hamers! Voor meer informatie kijk op het aangemaakte evenement op Facebook of onder het kopje nieuws op de website.
Maandag 11 november zijn wij net als vorig jaar weer open voor Sint-Maarten! Wij zijn van plan om weer smakelijk uit te pakken voor de kids en voor de ouders hebben wij een lekker opwarmertje! Houdt onze website en Facebook in de gaten voor aanstaande maandag.
Hopelijk zien we jullie weer verschijnen in het Sportcafé!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2023 Harmonie Blokker

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram