06-06-2013

Bedrijventoernooi groot succes!

De 30e editie van het Swaeghse Bedrijventoernooi was een groot succes! Het waren vijf sportieve, fanatieke en vooral gezellige dagen en avonden met mooie prijzen met het Rad van Avontuur en een gezellige nazit in het Sportcafé. Vrijdagavond trapten de dames af tijdens Ladies Night en gingen de meiden van René Kramer er met de titel vandoor. Van APK-keuringen tot kaarten voor Outdoor Stereo en van een exclusieve date tot een diner voor twee aan huis door onze eigen kok Cheena, het zat allemaal in het Rad van Avontuur. Op zaterdagavond waren de Carnavalsschutters aan de beurt en daar was het team van de Rampestampers de absolute winnaar.
De week erop was de Reünie Avond in verband met het dertig jarig jubileum erg geslaagd en gezellig en uiteindelijk was het de oude topformatie van Wian die in de finale aan het langste eind trok. Zaterdag waren de Schaduwschutters aan de beurt waarbij het team van Unedo Printmedia de beste van alle twaalf teams was en tot slot waren de mannen van Everclean de Superschutters van de zondagavond.
De prijzen waren weer fantastisch dit jaar en daar willen we alle sponsoren enorm voor bedanken. Want dankzij alle sponsoren hebben wij in totaal ruim 4000 euro aan prijzen mogen weggeven!

We hopen jullie volgend jaar allemaal weer te zien met het bedrijventoernooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2023 Harmonie Blokker

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram