08-05-2014

Belgische bierproeverij i.s.m. de Happy Cooker

maredDonderdag 26 juni organiseert het Sportcafé in samenwerking met de Happy Cooker een Belgische bierproeverij! Eelco ‘’Happy Cooker’’ Sondorp zal in gezellige en informele sfeer uitleg geven over diverse Belgische bieren. Omstreeks 20:00 zal de proeverij starten.

Deze dag speelt het Nederlands elftal niet. Wel dat van onze zuiderburen. Wie had nou gedacht dat ze mee zouden gaan naar het WK. Toch wisten ze zich met gemak te kwalificeren met acht winstpartijen en twee gelijke spelen. De laatste vriendschappelijke interland tegen Nederland (2012) wonnen ze met 4-2! Een zeer gevaarlijke outsider met zeer smaakvolle spelers.

Daarom gaan wij het deze avond ook smaakvol aanpakken. Met vijf verschillende Belgische bieren en een daarbij passend Belgisch hapje. Genoeg om daarna met een voldaan gevoel van de wedstrijd (Zuid- Korea - België) te gaan genieten die ze ongetwijfeld gaan winnen. Forza Belgica!

De kosten voor de proeverij bedragen € 17,50 per persoon! Deelnemen kan alleen door je vooraf aan te melden! Als je mee wilt doen meld dan snel aan via info@sportcafezwaag.nl/0229-263063 of aan de bar bij het Sportcafé (PM via de Facebookpagina van het Sportcafé kan ook).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2023 Harmonie Blokker

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram