04-11-2014

De kraker en derby ZVV Zwaag - HOVOCUBO 2!

SONY DSCAanstaande vrijdag 7 november staat de onvervalste derby ZVV Zwaag – HOVOCUBO 2 op het programma in een kolkende sporthal Zwaag. De tweede plaats op de ranglijst werd gehandhaafd door ZVV Zwaag na de 1-3 winstpartij afgelopen vrijdag in Wognum. De blauw-gele machine gaat zich nu opmaken voor dé kraker in de Hoofdklasse A. Komende vrijdag 7 november komt koploper en buurman HOVOCUBO 2 op bezoek in sporthal Zwaag. Drie punten scheiden beide ploegen in het voordeel van de Hoornse ploeg. Reden genoeg vrijdag om 20.55 uur aanwezig te zijn!

De ploeg van playing coach Joep Groen moet winnen om uitzicht te behouden op de eerste periode en om op titelkoers te blijven. De ploeg van Matthijs van den Bergh – Broerse is titelkandidaat en zij zullen er alles aan doen om het gaatje met Zwaag op de ranglijst verder uit te breiden. Het belooft in ieder geval op voorhand een spannende derby te worden!

Na afloop in het Sportcafé hopen we er met jullie een gezellige feestavond van te maken onder muzikale begeleiding van niemand minder dan zanger Martin Hunneman! Hopelijk tot aanstaande vrijdag.

#beayellow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2023 Harmonie Blokker

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram