Feest en bijeenkomst

Heeft u iets te vieren zoals bijvoorbeeld een verjaardag, bruiloft of bedrijfsborrel?
Onze locatie is uitermate geschikt voor uiteenlopende feesten en bijeenkomsten! Het café en/of de zaal (recentelijk geheel verbouwd en vernieuwd) is in te richten en qua grootte af te stemmen op het aantal gasten of de gelegenheid. Wij bieden dus voor alle verschillende gelegenheden en groepen een passende oplossing. Daarnaast beschikken wij over ruime gratis parkeergelegenheid.

Wij hebben ruimschootse ervaring met betrekking tot het organiseren van besloten bijeenkomsten, het horecavak is voor ons échte en pure passie. Gastvrijheidsbeleving en klantvriendelijkheid zijn voor ons enorm belangrijk. Uitstekend en uitgebreid eten en drinken is bij ons vanzelfsprekend. Met de West-Friese gedachtegang in ons achterhoofd; meer dan genoeg, vlotte bediening en alles van uitstekende kwaliteit! De prijzen welke wij hanteren passen ook in dit plaatje; knap en eerlijk.

Wij denken graag mee met de invulling van de gelegenheid. Wij bieden diverse onderscheidende en leuke activiteiten aan welke zijn te combineren tijdens een verblijf bij ons. Daarnaast bieden wij uitgebreide mogelijkheden aan in combinatie met onze keuken. Een arrangement in combinatie met bijvoorbeeld een heerlijk huisgemaakt en uitgebreid warm en koud buffet, soep met royaal belegde broodjes of maatwerk afgestemd op uw wensen. In overleg is vrijwel alles mogelijk!

Tevens kunnen wij de complete decoratie van uw feest verzorgen en kan het feest compleet worden gemaakt met een zanger of ander vermaak. Er zijn genoeg uitbreidingsmogelijkheden om uw feest op uw wensen aan te laten sluiten. Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie!