High beer

Een middag of avond lekker happen en tappen in de Harmonie. Een High Beer is een erg leuke start (of afsluiter) van een vrijgezellenfeest, verjaardag, bedrijfsfeestje of een gezellig avondje uit. Het gezelschap wordt ontvangen door de gastheer. Hij zal zichzelf kort introduceren en daarna kunnen de biertjes open! Ieder biertje wordt kort geïntroduceerd en gezamenlijk geproefd en besproken in een gezellige informele sfeer.

De proeverij is een Jopen Bier proeverij. Jopen Bier is ambachtelijk gebrouwen bier uit Haarlem. Tijdens de proeverij proeft u van vijf glazen verschillende soorten Jopen Bier. Bij iedere biersoort verzorgen wij lekkere huisgemaakte en toepasselijke hapjes.

Na de High Beer is het tijd voor ontspanning en is er de gelegenheid om gezellig te borrelen. Aansluitend kunnen jullie gezamenlijk aanschuiven voor een door ons verzorgd diner, Harmonie Smultafel (diverse tapas op een ruim gedekte tafel van het lekkerste van de Harmonie menukaart) of buffet. Bij grote groepen (boven de 25 personen) verzorgen wij een warm en koud buffet.

Inschrijven High beer

 

Prijzen

De prijs van het arrangement is €22,50 p.p., exclusief diner en overige drankjes.


Alle bedragen zijn inclusief btw.

Inclusief
  • Een welkomstdrankje
  • Diverse exclusieve biertjes (vijf per proeverij)
  • Bij ieder biertje een ronde huisgemaakte hapjes
  • Exclusief diner, proeverij of buffet
  • Exclusief overige drankjes
Deelnemers

Minimaal 10 personen. Minder personen is mogelijk als u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen.

Duur

De duur van de high beer is 1 ½ uur, exclusief diner. De aanvangstijd en eindtijd van het arrangement is te bepalen in overleg.

Uitbreidingsmogelijkheden

Het bovenstaande arrangement is ook mogelijk in combinatie met een uitgebreide lunch of kan verder aan uw wensen worden aangepast. Vraag ons naar de mogelijkheden!