Hou van Holland quiz

De gezelligheid van de TV-zaterdagavond zelf beleven? Dat kan bij het Hou van Holland spel! Zodra het gerstenat op tafel staat barst de teamstrijd los! Wat weet uw team over ons koude kikkerlandje? Kent u de BN-ers? En hoe is uw spelling? We gaan snel van start met de eerste ronde tijdens dit teamuitje Hoorn aan tafel.

Hou van Holland quiz – ook leuk als dinerspel met drie gangen tussen de quizrondes of in combinatie met een buffet!

De teams nemen plaats, uw quizmaster stelt zich voor en de captains nemen hun positie in. We starten om in te komen met de eerste ronde namelijk ‘de grote Hollandse vragenronde’! Uw team ziet vier keuzes op het scherm. Maakt uw team de juiste keuzes en neemt u gelijk een voorsprong, of loopt u nu al achter de feiten aan? Op naar ronde twee ‘de Hollandse muziekquiz’ waarin diverse Nederlandse hits (van toen en nu) voorbij komen.

Vervolgens is het tijd voor de tweede hilarische ronde. Kom maar naar voren teamcaptain en speel ‘geen Ja, geen nee en geen uh! Door naar uw kennis over topografie en het bekende kaas werpen! Scoor met uw team punten voor zowel het raden van de juiste plaats als exacte positie van de kaas op de plattegrond van Nederland. Tijd voor ronde vijf vol beroemdheden tijdens de ‘bekende Nederlanders’ ronde. Weet één van uw teamleden Robert ten Brink, Kim Holland of Beau van Erven Dorens uit te leggen, zonder hun namen te noemen? Na de pauze gaan we door naar het laatste gedeelte van de quiz! Ronde zes bestaat uit de ‘spellingronde’ en ronde zeven ‘herken het fragment’ waarbij uw team antwoord geeft op grote indrukwekkende momenten uit de Hollandse historie.

Dan is de grote finale aangebroken! Mag uw team draaien aan het rad, wordt de polonaise ingezet of is de quizmaster het complete overzicht helemaal kwijt? Tijd voor de ontknoping, uiteraard een prijs voor de winnaars.

Inschrijven Hou van Holland quiz

 

Prijzen

20 personen tot 30 personen, meerprijs van €36,50 p.p.


30 personen tot 40 personen, meerprijs van €34,00 p.p.


40 personen tot 50 personen, meerprijs van €31,50 p.p.


50 personen of meer, meerprijs van €29,00 p.p.


Alle bedragen zijn inclusief btw.

Inclusief

De quiz is te combineren met één van onze arrangementen, diners en/of buffetten

Deelnemers

Minimaal 20 personen. Minder personen is mogelijk als u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen.

Duur

De duur van het spel in combinatie met één van onze arrangementen is 4 uur. De aanvangstijd en eindtijd van het arrangement is te bepalen in overleg.

Uitbreidingsmogelijkheden

Leuk om te combineren met een diner of buffet!