De mannen tegen de vrouwen!

Mannen houden niet van seks! En vrouwen kunnen prima achteruit in parkeren! Een spel bol van de discussies. Tijdens de rondes worden beide seksen getest op verschillende onderdelen, een strijd met spanning en humor!

U en uw gezelschap worden welkom geheten door onze quizmaster. Hier plaatsen we de mannen bij de mannen, en daar recht tegenover de vrouwen bij de vrouwen!

De mannen tegen de vrouwen – ook leuk als dinerspel met drie gangen tussen de quizrondes of in combinatie met een buffet!

Welkom, bij de mannen tegen de vrouwen! Na een korte voorstel ronde beginnen we met het eerste onderdeel; de foto dilemma ronde! Om beurten zien de teams op het grote videoscherm een stelling over het andere geslacht. Waarvoor kiest de Nederlandse man of de Nederlandse vrouw? In de tweede ronde gaan we beide teams op hun muziekkennis testen. Wie heeft de grootste algemene muziekkennis? Ronde drie bestaan uit tegenstellingen waarbij beide geslachten kunnen kiezen tussen de mannen of de vrouwen. Dan komen we bij de meest hilarische ronde, want ronde vier betekend het letterpakkenspel! Om beurten komen vier personen naar voren en trekken een vierkant letterpak aan met op iedere zijde een letter. In twee minuten tijd moet het team de juiste vierletter woorden creëren op de vragen. Hierbij vooral elkaar niet in de weg lopen natuurlijk… Ronde vijf bestaat uit het raden van beroemdheden en hierbij mag de teamcaptain de personen alleen uitbeelden. Weten jullie dames Brad Pitt, Jeroen Pauw of Shrek te raden? En heren, lukt het jullie om Amy Winehouse, Paty Brard of Doutze Kroes uit te beelden? Verder met de finale waarin nog vele punten te verdienen zijn! Na een zenuwslopende strijd is het einde inzicht. De punten worden geteld en de winnaars worden gehuldigd!

Uiteraard dient uw gezelschap wel uit zowel mannen als vrouwen te bestaan, maar maakt het voor het spel niet uit of er bijvoorbeeld 8 mannen meedoen en maar 5 vrouwen. Dit spel is zeker leuk en geschikt als bedrijfsuitje of bijvoorbeeld familiefeest.

Inschrijven De mannen tegen de vrouwen!

 

Prijzen

20 personen tot 30 personen, meerprijs van €36,50 p.p.


30 personen tot 40 personen, meerprijs van €34,00 p.p.


40 personen tot 50 personen, meerprijs van €31,50 p.p.


50 personen of meer, meerprijs van €29,00 p.p.


Alle bedragen zijn inclusief btw.

Inclusief

De quiz is te combineren met één van onze arrangementen, diners en/of buffetten

Deelnemers

Minimaal 20 personen. Minder personen is mogelijk als u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen.

Duur

De duur van het spel in combinatie met één van onze arrangementen is 4 uur. De aanvangstijd en eindtijd van het arrangement is te bepalen in overleg.

Uitbreidingsmogelijkheden

Leuk om te combineren met een diner of buffet!