Oud Hollandse spelletjes

De leukste spelletjes uit grootmoeders tijd!

Op zoek naar een leuk en gezellig tijdsverdrijf tijdens uw feest? Dan is een arrangement met oud Hollandse spelletjes iets voor u. Het blijft natuurlijk fantastisch en leuk om bijvoorbeeld familie fanatiek aan het werk te zien tijdens het sjoelen, hamertjesspel of blikgooien! Na het ontvangst worden de gasten in groepen verdeeld en kan er met de spellen worden begonnen. In totaal zijn er 10 spellen. De scores per spel worden bijgehouden op de aanwezige scorelijstjes. Nadat alle onderdelen zijn afgerond worden de punten opgeteld en krijgt de winnaar een leuk prijsje!

Uitermate geschikt voor familiefeestjes met jong en oud. Tijdens de spellen is er uiteraard tijd voor een hapje en een drankje.

Inschrijven Oud Hollandse spelletjes

 

Prijzen

30 personen tot 45 personen, totaalprijs van €34,00 p.p.


45 personen tot 60 personen, totaalprijs van €33,00 p.p.


60 personen tot 75 personen, totaalprijs van €32,00 p.p.


75 personen of meer, totaalprijs van €31,00 p.p.


Alle bedragen zijn inclusief btw.

Inclusief

Het oud Hollandse spelletjesarrangement bieden wij aan in combinatie met het complete feest arrangement.

Deelnemers

Minimaal 30 personen. Minder personen is mogelijk als u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen. Mocht de groep gasten erg groot zijn, dan gebruiken we de aangesloten hal als locatie voor de spelletjes.

Duur

De duur van dit arrangement is vier uur. Uitbreidingsmogelijkheden in overleg. De aanvangstijd en eindtijd van het arrangement is te bepalen in overleg.

Uitbreidingsmogelijkheden

Het bovenstaande arrangement kan tegen een meerprijs ook worden afgesloten met een warme maaltijd of buffet, of verder aan uw wensen worden aangepast. Vraag ons naar de mogelijkheden!