Puzzel steptocht

Ga de strijd aan met uw collega’s, familie of vrienden tijdens deze puzzel steptocht door Zwaag en Hoorn. In teams beantwoordt u verschillende vragen en opdrachten. Om snel van locatie naar locatie te kunnen hebben wij het ideale vervoersmiddel; een moderne step! Halverwege de steptour staat er een drankje en hapje klaar bij een gezellig café.

U en uw gasten worden ontvangen in het centrum van Hoorn of bij De Harmonie – naar uw wensen te bepalen. Na de uitleg door onze begeleider ontvangt u uw vervoersmiddel; de step!

Puzzel steptocht, unieke steptocht!

U ontvangt een plattegrond met diverse locaties in het centrum van Hoorn. Samen met uw team gaat u op zoek naar deze locaties. Beantwoord de vragen en speel de opdrachten waardoor u steeds een stapje verder komt tijdens deze puzzel steptocht. Halverwege het spel houden we een gezamenlijke pauze en komt u allen samen in een gezellig café in de historische haven van Hoorn. Hier staat een hapje en drankje voor u klaar! Na een korte pauze gaan u en uw team door op zoek naar de laatste locaties. Lukt het u de puzzel compleet te maken of vallen de puzzelstukjes maar niet in elkaar… We eindigen bij De Harmonie waar we de steps afgeven en de begeleider binnen het winnende team naar voren zal halen voor de welverdiende hoofdprijs!

De steps zijn zeer modern en licht qua gewicht waardoor het voor iedere deelnemers goed mogelijk is om vooruit te komen. Mochten er binnen uw gezelschap deelnemers zijn die liever per fiets de tour maken, is dit op verzoek ook mogelijk.

 

Prijzen

20 personen tot 30 personen, meerprijs van €39,00 p.p.


30 personen tot 40 personen, meerprijs van €35,00 p.p.


40 personen tot 50 personen, meerprijs van €33,00 p.p.


50 personen of meer, meerprijs van €31,00 p.p.


Alle bedragen zijn inclusief btw.

Inclusief

De steptocht is te combineren met één van onze arrangementen, diners en/of buffetten. Klik hier voor het aanbod van onze arrangementen.

Deelnemers

Minimaal 20 personen. Minder personen is mogelijk als u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen.

Duur

De duur van de tour in combinatie met één van onze arrangementen is circa 7 uur. De puzzel steptocht duurt 3 uur. De aanvangstijd en eindtijd van het arrangement is te bepalen in overleg.

Uitbreidingsmogelijkheden

Leuk om te combineren met een diner of buffet! Klik hier voor het aanbod van onze arrangementen.