West-Friesland Solextour

Een dagje er lekker op uit op de Solex door het landschap van West-Friesland. Onbezorgd en gezellig touren langs de dorpjes, boerderijen, weilanden en bezienswaardigheden die West-Friesland heeft te bieden. Een uitermate geschikte activiteit voor een vriendenuitje, personeelsuitje of familiedag!

De dag wordt begonnen in De Harmonie met koffie/thee en een punt huisgemaakte appeltaart. Vervolgens wordt er het één en ander uitgelegd door de gids met betrekking tot de tocht. U kunt er voor kiezen te touren met een routekaart of op eigen initiatief. Het komt zelden voor dat er onderweg pech is met de Solex, maar mocht dat toch het geval zijn dan rijdt er pechhulp in de rondte! Na de ruim 2 uur durende tocht keert het gezelschap met de Solex weer terug naar De Harmonie.

Bij binnenkomst staat de borrel koud en verzorgen wij een lekker warm hapje. Aansluitend verzorgen wij een Harmonie Smultafel, een uitgebreide tafel met diverse tapas van het lekkerste van de Harmonie menukaart. Aansluitend koffie toe.

* Minimale leeftijd 23 jaar en in het bezit van een rijbewijs.

Puzzel steptocht, unieke steptocht!

U ontvangt een plattegrond met diverse locaties in het centrum van Hoorn. Samen met uw team gaat u op zoek naar deze locaties. Beantwoord de vragen en speel de opdrachten waardoor u steeds een stapje verder komt tijdens deze puzzel steptocht. Halverwege het spel houden we een gezamenlijke pauze en komt u allen samen in een gezellig café in de historische haven van Hoorn. Hier staat een hapje en drankje voor u klaar! Na een korte pauze gaan u en uw team door op zoek naar de laatste locaties. Lukt het u de puzzel compleet te maken of vallen de puzzelstukjes maar niet in elkaar… We eindigen bij de Harmonie waar we de steps afgeven en de begeleider binnen het winnende team naar voren zal halen voor de welverdiende hoofdprijs!

De steps zijn zeer modern en licht qua gewicht waardoor het voor iedere deelnemers goed mogelijk is om vooruit te komen. Mochten er binnen uw gezelschap deelnemers zijn die liever per fiets de tour maken, is dit op verzoek ook mogelijk.

Inschrijven West-Friesland Solextour

 

Prijzen

25 personen tot 40 personen, meerprijs van €54,50 p.p.


40 personen tot 55 personen, meerprijs van €52,50 p.p.


55 personen tot 70 personen, meerprijs van €50,00 p.p.


70 personen of meer, meerprijs van €47,50 p.p.


Alle bedragen zijn inclusief btw.

Inclusief

Ontvangst met koffie/thee en gesorteerd gebak.

Deelnemers

Minimaal 25 personen. Minder personen is mogelijk als u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen.

Duur

De duur van de solextour is ruim 2 uur, met ontvangst en diner ongeveer een vijf uur durend programma. De aanvangstijd en eindtijd van het arrangement is te bepalen in overleg.

Uitbreidingsmogelijkheden

Het bovenstaande arrangement is ook mogelijk in combinatie met een uitgebreide lunch, of verder aan uw wensen worden aangepast.