Wijnproeverij

Een middag of avond genieten van de lekkerste wijntjes en hapjes in De Harmonie! Een wijnproeverij is een erg leuke gelegenheid om in ongedwongen sfeer met uw vrienden of collega’s te genieten van heerlijke wijnen en lekkere en hapjes.

Het ontvangst vindt plaats met een welkomstdrankje. Na het welkom zal de gastheer beginnen met de proeverij en kunnen de flessen worden ontkurkt! Tijdens de proeverij kunt u diverse wijnen proeven en leert u de wijnsoort herkennen. Iedere wijn wordt geïntroduceerd en gezamenlijk geproefd en besproken.

Na de proeverij is het tijd voor ontspanning en is er de gelegenheid om gezellig te borrelen. Aansluitend kunnen jullie gezamenlijk aanschuiven voor een door ons verzorgd diner, Harmonie Smultafel (diverse tapas op een ruim gedekte tafel van het lekkerste van de Harmonie menukaart) of buffet. Bij grote groepen (boven de 25 personen) verzorgen wij een warm en koud buffet.

Inschrijven Wijnproeverij

 

Prijzen

De prijs van het arrangement is €27,50 p.p., exclusief diner en overige drankjes.


Alle bedragen zijn inclusief btw.

Inclusief
  • Een welkomstdrankje
  • Diverse exclusieve wijnen
  • Diverse bijhorende hapjes
  • Exclusief diner, proeverij of buffet
  • Exclusief overige drankjes
Deelnemers

Minimaal 10 personen. Minder personen is mogelijk als u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen.

Duur

De duur van de proeverij is ongeveer 1 ½ uur, exclusief diner. De aanvangstijd en eindtijd van het arrangement is te bepalen in overleg.

Uitbreidingsmogelijkheden

Het bovenstaande arrangement is ook mogelijk in combinatie met een uitgebreide lunch, of kan verder aan uw wensen worden aangepast. Vraag ons naar de mogelijkheden!