08-01-2019

Grote Sportcafé Zwaag Carnavalsborrel!

Binnenkort is het alweer zover en zal het carnavalsgeweld losbarsten in Zwaag! Op zondag 3 maart zal de grootste optocht boven de rivieren plaatsvinden. Een enorm aantal carnavalsgroepen en publiek uit heel West-Friesland en omstreken zorgen ervoor dat het elk jaar weer een onvergetelijke dag wordt.

Uiteraard zal het carnavalsgeweld ook losbarsten in Sportcafé Zwaag! De traditionele zondagsborrel is niet meer weg te denken uit de carnavalsagenda. Dit jaar zal het feest muzikaal worden begeleid onder de carnavalsklappers van Feest DJ Edje en diverse zangers! Wij zullen zorgen voor lekkere Sportcafé hapjes zodat iedereen genoeg krijgt te eten en de hongerklap niet zal toeslaan tijdens de polonaise.

Op zondag 3 maart zullen wij vanaf 14:00 geopend zijn om er net zoals voorgaande jaren weer een knaller van een feest van te maken! Trek dus de verkleedkist open en kom in je meest waanzinnige outfit naar onze beregezellige borrel! Hopelijk tot dan. Alaaaaaaf!

© 2023 Harmonie Blokker

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram