07-02-2014

Grote Sportcafé Zwaag Carnavalsborrel!

Cityboard carnaval.pdf-page-001Binnenkort is het alweer zover en zal het carnavalsgeweld losbarsten in Zwaag! Op zondag 2 maart zal de grootste optocht boven de rivieren plaatsvinden. Ruim vijftig carnavalsgroepen en publiek uit heel West-Friesland en omstreken zorgen ervoor dat het elk jaar weer een onvergetelijke dag wordt.

Uiteraard zal het carnavalsgeweld ook losbarsten in Sportcafé Zwaag! Na het feest en de zeer geslaagde borrel van vorig jaar staat dit jaar ook weer een grote carnavalsborrel in het Sportcafé op de agenda. Trek de verkleedkist open en kom in je meest waanzinnige outfit om er gezamenlijk een mooi feest van te maken! Wij zullen zorgen voor lekkere Sportcafé hapjes zodat iedereen genoeg krijgt te eten. Dit jaar zal het feest wederom muzikaal worden begeleid onder de deuntjes van DJ Denniz!

Op zondag 2 maart zullen wij vanaf 13:00 geopend zijn om er net zoals vorig jaar weer een knaller van een feest er van te maken! De borrel is omstreeks 19:30 afgelopen om daarna gezamenlijk de polonaise in te zetten naar de Leuttempel aan de overkant ;-).

Hopelijk zien we jullie zondag 2 maart verschijnen! Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en meld je aan op het op Facebook aangemaakte evenement (klik hier).

Alaaaaf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2023 Harmonie Blokker

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram