04-06-2015

Laatste weekend SC Zaalvoetbaltoernooi

Na het eerste weekend vol sportiviteit en gezelligheid staat alweer het tweede en laatste weekend sambavoetbal voor de deur! Dat kan ook de voorbijgangers van de Strip (met dank aan Promobase!) niet zijn ontgaan.

IMG_8580Vrijdagavond is het de beurt aan de dames! Acht damesteams zullen aantreden deze avond in een uiteenlopend deelnemersveld. Na afloop van het sportieve gedeelte zal de avond geheel in het teken staan van de vrouw. Omstreeks 22:00 is het toernooi afgelopen en zal in het café een ludieke Swingo! avond starten. Iedereen is welkom en vrij om deel te nemen! Er zijn zeer mooie prijzen te verdienen ;-). Heren zijn uiteraard ook welkom...

Zaterdagmiddag zal de Jeugdmiddag om 13:30 starten. 40 talenten uit Zwaag zullen strijden om de cup met de grote oren en aansluitend de penaltybokaal!

's Avonds zal de laatste avond plaatsvinden van het toernooi. De Bedrijvenavond staat altijd garant voor een topavond. Een bomvol deelnemersveld van maarliefst 10 teams (bestaande uit Zwaagse bedrijven) zullen deelnemen aan deze avond. Uiteraard wordt deze avond ook de Champions League finale uitgezonden op groot scherm! Na afloop een gezellige avond tot in de kleine uurtjes met o.a. het Rad van Avontuur met fantastische en zeer (!) exclusieve prijzen! Hopelijk zien wij jullie dit weekend weer verschijnen! ;-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2023 Harmonie Blokker

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram