02-12-2013

Nieuwsbrief Sportcafé Zwaag

nieuwsbrief sportcafe (1)

Vanaf heden hebben we ook een nieuwsbrief om jullie op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen van het Sportcafé. Om de nieuwsbrief te introduceren hebben we een leuke actie bedacht!

Als je de nieuwsbrief deelt op je eigen Facebookpagina én de bedrijfspagina van het Sportcafé liked maak je kans op een compleet verzorgd driegangendiner aan huis door één van de parels uit de keuken van het Sportcafé, Cheena Hellement (ook de mensen die de bedrijfspagina al hebben geliked maken kans!). Eerste week december zal de winnaar bekend worden gemaakt.

Daarnaast maken jullie nog kans op een Sportcafé abonnement. Wat houdt het in? Een jaar lang (met zijn tweeën) iedere maand gratis eten in het Sportcafé. Bij de 750 likes en uiteindelijk bij de 1000 likes mogen we opnieuw twee mensen blij gaan maken. Dus wil jij nog kans maken op een exclusief Sportcafé abonnement of een compleet verzorgd driegangendiner thuis? Like dan nu onze Facebookpagina en deel de nieuwsbrief!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2023 Harmonie Blokker

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram