07-02-2014

Programma aanstaande vrijdag

 

Zwaag - VeerhuysVrijdagavond (7 februari) een uitgebreid zaalvoetbalprogramma in de hal, met thuiswedstrijden van de jeugd en het eerste en het tweede elftal. Er staat dus een echte Zwaagse zaalvoetbalavond op het programma aanstaande vrijdag!

Omstreeks 20:45 zal het eerste elftal aantreden tegen Veerhuys 2, een échte derby! Zwaag bezit momenteel de tweede plaats en heeft de punten hard nodig om uitzicht te behouden op in ieder geval nacompetitie. Jullie steun is dus zeer welkom voor de ploeg van Grootveld en Blokker! In het voorprogramma spelen de D1 en C1 een thuiswedstrijd. Aansluitend speelt het tweede elftal een belangrijke wedstrijd.

Na afloop zal het weer een gezellige avond worden. Uiteraard zijn ook de wagenbouwers en carnavalsgroepen weer welkom om gezamenlijk gezellig het weekend in te luiden! Wij zorgen weer voor lekkere hapjes. Hopelijk weer tot vrijdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2023 Harmonie Blokker

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram