06-12-2013

Programma en menu aankomend weekend

Logo Sportcafé Zwaag

Er staat weer een druk en gezellig weekend voor de deur. Om te beginnen staat er vanavond vrijdag 6 december een gezellige avond op de planning!

Wat brengt het balletjesgraaien Oranje en wie worden de tegenstanders in de groepswedstrijden van het WK volgend jaar in Brazilië? Vanaf 16:30 is te loting live te volgen in het Sportcafé. De vrijdagmiddagborrel wordt dus vervroegd, en de deuren zijn omstreeks 16:15 geopend.

Na de WK loting zal het zaalvoetbalprogramma beginnen in de hal met o.a. een thuiswedstrijd van BZV 1. Als klap op de vuurpijl komt Pablo el Diablo, Paul van der Molen, een bezoek brengen aan het Sportcafé! Paul komt een weekje over naar Nederland vanuit de No Worries Villa in Spanje en zou het leuk vinden om weer veel bekenden te zien en te spreken vanavond! Omstreeks 20:30 is Paul in het Sportcafé. Het belooft weer een drukke en gezellige avond te worden gezien de belangstelling. Wij hebben lekkere hapjes in huis gehaald.

Zaterdag 7 december ('s avonds gesloten) en zondag 8 december
beide dagen een druk handbalprogramma in de hal met zondag o.a. een thuiswedstrijd van dames 1 (aanvang 13:00)! Zondag is de special een zigeunerschnitzel met stroganoffsaus, geserveerd met friet en salade. Als dessert serveren we een chocolademousse.

Hopelijk zien we jullie dit weekend weer verschijnen in het Sportcafé!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2023 Harmonie Blokker

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram