24-12-2013

Programma na de Kerstdagen

Logo Sportcafé Zwaag

Na een aantal gezellige besloten feestavonden in het sportcafé en een aantal mooie cateringklussen op locatie bij diverse bedrijven afgelopen week, is het weer tijd om vooruit te kijken! Hierbij een inkijkje in het programma na de Kerstdagen.

Aanstaande vrijdag zal het jaarlijkse jeugd kersttoernooi weer plaatsvinden in de hal. Vrijdag zullen de F pupillen, de C junioren en de Meisjes hun krachten in de hal meten. 's Avonds zal de jaarlijkse gourmetavond op 'Derde Kerstdag' weer plaatsvinden. Alle tafels zijn gereserveerd en om 19:00 zijn wij geopend om aan te schuiven. Na het eten staat er een gezellige feestavond op de planning en is iedereen welkom om gezellig te borrelen!

Zaterdag zal de tweede dag van het jeugd kersttoernooi plaatsvinden. Dit keer gaan de E pupillen en D pupillen onderling de uitdaging aan. Zaterdagavond zal voor de eerste keer de Top 2000 quizavond plaatsvinden in het Sportcafé! Quizmaster Bas Manshanden heeft een fantastische quiz in elkaar gedraaid. In totaal zullen ongeveer 25 teams (het deelnemersveld is vol) strijden voor de titel . De avond zal om 21:00 beginnen en de deuren zullen omstreeks 20:30 zijn geopend. Na afloop van de quiz (rond 23:45) zijn de deuren geopend voor een muzikale en gezellige avond.

Zondag zal voor het eerst het Oliebollentoernooi 2.0 plaatsvinden in de hal! Natuurlijk zal de "oliebol van het toernooi" onder notarieel toezicht worden gekozen en ook aan de toernooiwinnaar zal worden gedacht. Na afloop zal er voor de liefhebbers een smakelijk warm en koud buffet klaarstaan en zal er weer een gezellige nazit en feestavond in het café plaatsvinden. Hopelijk zien we jullie weer verschijnen!

Wij wensen iedereen fijne dagen en een gelukkig en gezond 2014!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2023 Harmonie Blokker

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram