10-01-2014

Programma voor aankomend weekend

 

Logo Sportcafé Zwaag

De feestdagen zijn voorbij en het nieuwe jaar is begonnen. Dat betekent dat de sportieve activiteiten in de hal ook weer van start zullen gaan! Vanavond in de hal een druk zaalvoetbalprogramma met onder andere een thuiswedstrijd van de dames van ZVV Zwaag. ZVV Zwaag 1 & 2 spelen beiden een uitwedstrijd. Het café is uiteraard geopend voor een borrel en een gezellige nazit en avond!

Morgen zal de handbal weer van start gaan en zal 's middags de tweede dag van het WF Jeugdtoernooi van start gaan. 's Avonds zijn wij gesloten in verband met een besloten feest.

Zondag een uitgebreid handbalprogramma in de hal met thuiswedstrijden van WF Dames 1, 2 & 3. Dames 1 begint de wedstrijd om 12:45 in de hal. De witgele machine draait op volle toeren en om dit vast te houden is jullie support zeer welkom! Zondag zal ook de plateservice weer van start gaan in het café. Het winterse weer is op komst dus serveren we

zondag een malse rollade in een huisgemaakte jus, geserveerd met aardappelgratin met gesmolten kaas uit de oven en salade.

Daarnaast zullen wij aanstaande zondag de catering verzorgen op de open dag van De Blauwe Schuit Hoorn! Hopelijk zien we jullie dit weekend weer verschijnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2023 Harmonie Blokker

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram