16-04-2015

Sportcafé Pubquiz, train your brain!

Dolle DNa het succes van vorig jaar, staat er dit jaar de tweede editie van de Pubquiz op de activiteitenagenda van het Sportcafé! In navolging van de vorige beregezellige (Top 2000) quizavond in december zal de volgende quizavond plaatsvinden op zaterdag 16 mei. Vorig jaar waren de ‘Dolle Diva’s’ de terechte winnaar. ‘De Romenaren’ en ‘Berends Botje’ werden respectievelijk tweede en derde.

In welke stad kun je aan het Bondi Beach zonnebaden? Wie is de regisseur van Avatar? Weet jij het antwoord op deze vragen? Daag dan je vrienden uit en test je kennis op het gebied van radio/televisie, algemene kennis, sport, film en muziek tijdens deze gezellige pubquiz in Sportcafé Zwaag. Zo’n 70 vragen voorzien van foto, film of geluidsfragmenten worden op je afgevuurd welke je kunt beantwoorden met de draadloze keypads. Een geautomatiseerd systeem zorgt voor de rest. Word jij met je team de slimste van Zwaag, dan hebben wij een leuke prijs voor je ;-).

Kortom, ‘train your brain’ en kom zaterdagavond 16 mei naar het Sportcafé! Uiteraard maken we er aansluitend gezamenlijk weer een beregezellige avond van! De quiz start om 20:30. Het café is omstreeks 19:30 geopend.
Aanmelden en meedoen kan ook op de avond zelf. Alleen vol = vol, vooraf aanmelden is dus aan te raden! Als je mee wilt doen meld dan snel je team (minimaal 2 en maximaal 5 personen) aan via info@sportcafezwaag.nl of aan de bar bij het Sportcafé (PM via de Facebookpagina van het Sportcafé kan ook). Deelnemen kost € 5,00 per persoon, dat is inclusief een welkomstdrankje, hapjes en een mooie avond!

Hopelijk tot dan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2023 Harmonie Blokker

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram