17-04-2013

Sportcafé Zwaag Dinnershow met Booming Piano's!

Op 12 mei is het dan zover, de Sportcafé Zwaag Dinnershow! De sporthal zal worden omgebouwd tot een echte feestzaal. Een muzikale show bomvol entertainment onder het genot van lekker eten en optredens van onder andere Booming Piano's! In het voorprogramma zullen Pip Whien (bekend van Pip en Ruud en onder andere The Voice of Holland) en Brian Stricker (bekend van het nieuwe programma Bloed, Zweet en Tranen) jullie in de sporthal vermaken met hun muzikale optredens.

We starten de dag om 12.30 uur en tijdens de show is er de mogelijkheid om een hapje te eten met keuze uit de lekkerste gerechten van het afgelopen jaar. Het beloofd een gezellige middag en avond te worden waar ook aan de kleintjes is gedacht. Wij zorgen voor vermaak en begeleiding tijdens de show. Tegen een kindertarief van €5,00 hebben ook zij een hele gezellige middag, inclusief drinken en wat lekkers. Daarnaast is het zondag 12 mei moederdag! Een mooie gelegenheid om je moeder, vrouw of vriendin te verrassen met gezellig dagje uit.

De kaartverkoop is al van start gegaan en kaarten in de voorverkoop voor slechts €7,50 verkrijgbaar bij Sportcafé Zwaag (Munnikenwoud 1). Op de dag zelf zijn kaarten voor €10,-nog verkrijgbaar aan de deur. We hopen de dag omstreeks 19.30 met jullie af te sluiten met voor de liefhebber nog een gezellige borrel in het Sportcafé na.

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en acties via onze Facebook pagina, zoals de Like, Share&Win actie waarbij we bij iedere 25 likes twee kaarten verloten! We hopen jullie op 12 mei allemaal te zien bij de Sportcafé Zwaag Dinnershow!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2023 Harmonie Blokker

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram