21-01-2015

't Zwaagse Carnavals Volleybal Verkleedtoernooi!

Carnaval 2015Zaterdag 14 februari trappen we het Sportcafé carnavalsweekend af met een ludiek verkleedtoernooi! Het carnavalscomité van het Sportcafé organiseert voor de eerste keer een volleybaltoernooi waarbij de deelnemers verkleed in de meest ludieke outfits het tegen elkaar opnemen. Jong, oud, man of vrouw iedereen kan meedoen en is welkom! De sjeiks tegen de narren, de artsen tegen de monniken; verzin een tof en pakkend thema als vriendengroep, team, buurtjes of collega's en doe mee! Bij dit unieke toernooi kan iedereen op een sportieve en gezellige manier warmdraaien voor het grote carnavalsgedruis.

Wij hebben plaats voor 10 teams van 7 of 8 spelers en gaan onderling ‘lekker volleyballen’ onder het motto van meedoen is belangrijker dan winnen. Diverse leuke carnavalsregels moeten er zorg voor dragen dat de sportieve pret optimaal is. De toernooileiding zorgt dat alles goed is geregeld en soepeltjes verloopt. Voor de toernooiwinnaars uiteraard een leuk presentje en eeuwige carnavalsroem.

Opgeven kan via een Facebook pm, via info@sportcafezwaag.nl of 0229-263063 (€ 30,00 per team).

Wij gaan er een mooie avond van maken en zullen er ook alles aan doen om het jullie aan niets te laten ontbreken. Het toernooi zal om 18:00 starten en is uiterlijk om 21:00 afgelopen. Aansluitend is er een korte prijsuitreiking en na afloop van het toernooi zal het Sportcafé carnavalsweekend knallend worden ingeluid met een feestavond met gezellige live muziek!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2023 Harmonie Blokker

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram