31-10-2014

Top 2000 quizavond info

top 2000Al sinds 1999 staat de laatste week van het jaar in het teken van de Radio 2 Top 2000. Vele miljoenen luisteraars zitten in die week dagelijks aan de radio gekluisterd om maar niets te hoeven missen van Nederlands grootste radio-evenement. Bekende en minder bekende liedjes passeren de revue. Van wie is dit nummer ook alweer of uit welk jaar komt deze plaat? Wat is de naam van de zanger of zangeres van deze band? Vragen die regelmatig door je hoofd heen zweven.

Op zaterdag 13 december staat de tweede Top 2000 quizavond op het programma in het Sportcafé! Vol inspiratie is de quiz gemaakt die nu al geschiedenis heeft geschreven in Zwaag en die zelfs vorig jaar de krant haalde met onder andere Team Hatseflats. De vragen worden weer vlijmscherp en we horen de hersens nu al kraken als de deelnemers de stemkastjes in de aanslag houden om te drukken. Wie wordt Quizwinnaar 2014 en wie verkrijgt eeuwige roem in Zwaag? Met behulp van audio en veel videofragmenten zullen de vragen op je worden afgevuurd om je kennis over de Top 2000 te testen. In teams ga je de vragen beantwoorden met behulp van draadloze stemkastjes. Dus stel een team samen van maximaal 4 personen en bedenk er een leuke naam voor. Deze naam geef je bij binnenkomst op en dan krijg je voor jouw team een stemkastje waarmee je de vragen kunt beantwoorden.

Vorig jaar won het team van john Verlaat, maar zal zijn team dit kunnen evenaren of duikt er en ander dreamteam op? Wij zullen u spoedig berichten met de inschrijfdatum en de kaartverkoop! Wilt u een onvergetelijke avond vol plezier, kennis en niet te vergeten heerlijke muziek en videomateriaal? Doe dan vooral mee!

Verdere informatie volgt snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2023 Harmonie Blokker

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram