11-03-2015

Zwaagse bedrijventoernooi wordt na 31 jaar omgedoopt tot Sportcafé Zwaag Zaalvoetbaltoernooi!

SportCafe Logo DEFEr is alweer bijna een jaar voorbij sinds de 31e editie van het Zwaagse Bedrijventoernooi. Een jaarlijks terugkerend zaalvoetbaltoernooi waarbij gezelligheid en saamhorigheid ingevuld op een sportieve manier centraal staan. Uiteraard stopt het hier niet bij en zijn we momenteel erg druk met de voorbereidingen om voor alweer de 32e keer een prachtig toernooi neer te zetten. Echter, dit jaar in een andere opzet en insteek dan voorgaande jaren. Dit jaar wordt het toernooi sinds lange tijd niet meer onder de vleugels van ZVV Zwaag georganiseerd, maar ligt de organisatie volledig in handen van een groep enthousiaste vrijwilligers (De Toernooicommissie). De commissie wilt deze traditie graag in ere houden en het toernooi de nodige impulsen geven om het toernooi weer op te laten bloeien als in de gloriejaren. Martijn Dekker en Marc Takken, bij vele Zwagers niet onbekend, zijn dit jaar als aanwinst toegetreden tot de bestaande commissie!

Met het wegvallen van ZVV Zwaag is er gekozen om met het toernooi een nieuwe koers te varen. Het toernooi zal vanaf heden de naam het Sportcafé Zwaag Zaalvoetbaltoernooi dragen. De keuze voor deze naamswijziging is simpelweg dat de belangstelling voor deelname onder bedrijven de afgelopen jaren zichtbaar af is genomen, maar deze belangstelling onder vriendengroepen, familie of buurtjes juist toe is genomen. Vandaar dat er is gekozen om de deelname aan het toernooi niet geheel af te laten hangen van bedrijven. De naamswijziging dekt hierdoor ook beter de insteek en opzet van het toernooi. Uiteraard blijft de bedrijvenavond voor de ‘schaduwschutters’ wegens het jaarlijkse succes en de historie bestaan.

Door het wegvallen van ZVV Zwaag als organisator en als goede doel voor de revenuen, hebben wij er voor gekozen om jaarlijks een afwisselend goed doel aan het toernooi te koppelen. Dit betekent dat alle opbrengsten van het toernooi zullen worden geschonken aan dit doel! Het goede doel voor dit jaar is nog niet bekend, achter de schermen zijn wij druk bezig om dit in te vullen.

Nieuwe opzet toernooi

Met de nieuwe opzet van het toernooi zullen er een aantal wijzigingen plaatsvinden in de invulling van de toernooidagen. Zet onderstaande data alvast in uw agenda om te voetballen, aan te moedigen of voor een gezellig hapje en drankje in het Sportcafé!

Vrijdag 29 mei 2015 Carnavalsavond (i.s.m. Het Masker)  
Zaterdag 30 mei 2015 Vrienden- en stratenavond  
Vrijdag 5 juni 2015 Ladiesnight (met Vrouwenbingo)  
Zaterdag 6 juni 2015

Zaterdag 6 juni 2015

Jeugdmiddag

Bedrijvenavond

 

Uiteraard is iedereen die het toernooi een warm hart toedraagt welkom om het toernooi te ondersteunen of te sponsoren, hiervoor kunt u contact opnemen met de commissie via het nieuwe e-mailadres; zaalvoetbaltoernooi@sportcafezwaag.nl (contactpersoon Jeffrey van Diepen – Secretaris). Denk hierbij bijvoorbeeld aan het sponsoren van prijzen tot een advertentie in ons programmaboekje. Aanmelden voor deelname verloopt ook via het bovenstaande e-mailadres, www.sportcafezwaag.nl of via 0229-263063 (Sportcafé Zwaag). Voor meer informatie over de speeldagen en het toernooi, zie www.sportcafezwaag.nl (binnenkort online!).

We hebben er het volste vertrouwen in dat we een prachtig toernooi zullen neerzetten.

 

Met sportieve groet,

 

De Toernooicommissie

Andrei de Vries – Voorzitter

Jeffrey van Diepen - Secretaris

Martijn Dekker – Penningmeester

Elle Mol – Communicatie & PR

Marc Takken – Sponsoring & Commercie

Mike Beerepoot – Toernooi coördinator

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2023 Harmonie Blokker

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram